Θέλω να ανοίξω ψητοπωλείο
Τα ψητοπωλεία αποτελούν μια μεγάλη κατηγορία καταστημάτων στην Ελληνική επικράτεια. Διαθέτουν πολλών ειδών φαγητά, κυρίως ψητά της ώρας, με βασικότερο προιόν το κρέας. Ψητοπωλεία υπάρχουν σε πολλά σημεία από από τις μεγάλες πόλεις έως τα μικρά χωριά, τα οποία μπορούν να λειτουργούν είτε σε μορφή πακέτου, με delivery, είτε με καθήμενους πελάτες όπως τα κλασσικά εστιατόρια.
Θέση του καταστήματος ψητοπωλείου
Η επιλογή της θέσης του καταστήματος ψητοπωλείου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ιδανική θέση είναι σε κάποιο κεντρικό δρόνο, σε εμφανές σημείο ή ακόμα και σε κάποια πλατεία που συχνάζει πολύς κόσμος. Θα πρέπει να προσέξουμε το κατάστημα να έχει το κατάλληλο μέγεθος έτσι ώστε να διαμορφώσουμε το παρασκευαστήριο και το τμήμα πώλησης. Πριν την ενοικίαση του καταστήματος, θα χρειαστεί να έχουμε την σύμφωνη γνώμη όλων των κατοίκων της πολυκατοικίας ή την επιβεβαίωση του ιδιοκτήτη σε περίπτωση μονοκατοικίας, ότι μας επιτρέπουν να ανοίξουμε ψητοπωλείο και θα χρειαστεί να γνωρίζουν ότι θα τοποθετηθεί φούσκα, κανάλια οσμών καθώς και απορροφητήρας.
Η επιλογή του εξοπλισμού του ψητοπωλείου
Για την επιτυχία ενός ψητοπωλείου θα χρειαστεί να επιλέξουμε τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό. Η εταιρία εξοπλισμού θα πρέπει να μελετήσει, να σχεδιάσει και να αποτυπώσει στην κάτοψη όλα τα μηχανήματα εξοπλισμού στον χώρο του καταστήματος, βάση της σωστής λειτουργικότητας και των αρχών του υγειονομικού. Τα βασικότερα είδη για ένα ψητοπωλείο είναι ψυγείο πάγκος συντήρηση, ψυγείο θάλαμος συντήρηση, ερμάριο εργασίας & καταψύκτης μπαούλο. Στο ψηστικό τμήμα θα χρειαστούμε γκριλιέρα, φριτέζα & γύρο, ενώ στο τμήμα πλύσης λάντζα & επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων.
Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό του ψητοπωλείου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.